Stallet

Jädra Dressyrstall, Jädra Gård

Jädra Dressyrstall ligger på Jädra Gård Enköping och är byggt helt utifrån hästens behov och ryttarens krav. Vi har den kunskap och material som krävs för att skapa en riktig och korrekt klassisk utbildning av både häst och ryttare. Till  Jädra Dressyrstall kommer de mest omtalade tränarna. De är alla nuvarande eller blivande Mästare. Våra förebilder är t.ex Meister Otto Lörke och Dr.Reiner Klimke för att nämna två. Det är den sortens ridning som dessa två giganter inom klassisk ridning och dressyr utövade och stod för som vi vill förmedla och lära ut här på Jädra Dressyrstall.

Till oss kommer du på fantastiska Clinic´s och regelbundna ridutbildningar. Du kan även välja på några av våra erbjudanden om dressyrkurser med övernattning där goda måltider med mycket hästprat ingår. Vi har även ryttare som väljer att komma för rid utbildning med boende och uppstallning som sträcker sig över en längre tid här på Jädra Dressyrstall Jädra Gård.

Vi har flera alternativ av boende att välja på. Allt från den rustika Bastun, fullt utrustade Ryttarbostaden, fräsiga Loftet till det totalt nyrenoverade mysiga Jädra Lanthotel. De flesta rummen har både Tv, trådlöst internet och toalett. Vi har lagt ner tid och omtanke på våra rum för att du ska finna dem både vilsamma och rogivande under din vistelse hos oss på Jädra Gård. Vi servera dig naturligtvis en riktig god ryttarfrukost varje morgon när du bor med oss på Jädra Gård. Råvarorna till maten och frukosten som serveras på Jädra Gård hämtar vi från våra många duktiga lokala matproducenter som finns runt oss i Fjärdhundraland.

Din häst bor i stor box med strö i stora dressyrstallet för kurs hästar, det är inrymt i samma byggnad från 1800 talet som Jädra Lanthotel. Om du därför väljer att bo på Lanthotellet och öppnar din hotellrumsdörr kan du både se och prata med din häst.

Du kan med fördel lämna din häst eller ponny för utbildning här på Jädra Dressyrstall. Vi klarar och tar väl hand om din häst allt från veckovis till längre perioder.

Vad och hur Du än väljer kan du vara helt säker på att vi alltid kommer att göra vårt bästa för att Du och din häst ska trivas och bli nöjda.

Välkommen till Jädra DressyrstallJädra Gård Enköping, Sveriges närmaste stad, 40 min från Stockholm City.

 

Anna-Mia & Thomas

 Ps Jädra är fornnordiska och betyder utkant eller upphöjning t.ex av bebyggelse.

Ds.

Kontakta oss

Thomas 0708 – 99 29 19 | Anna-Mia 073 – 764 33 60 | e-post: thomas@jadra.se