Jädra Lanthotel – Jädra Gårdshotel

Hotell i Enköping som är personligt och prisvärt, ett B&B hotell som ligger på Jädra Gård några minuter från Enköping Centrum. Jädra Lanthotel är ett Bed & Breakfast hotell med mysiga och bekväma rum till bra priser. Vill Du bo bra och prisvärt på ett hotell i Enköping med personlig service och mycket charm då kommer du helt säkert att uppskatta vårt hotell.

Vårt nya  Jädra Gårdshotel, är ett helt nytt hotell med hög tillgänglighet i en unik, personlig gårdsmiljö med hästarna som närmaste grannar. Hotellet har åtta sköna rum alla med eget badrum.

Här slipper Du tömma bilen på dina tillhörigheter för att bära upp dem till ditt hotellrum över natten. På Jädra Lanthotel kostar det inget extra att parkera både tryggt och nära.

Vi har olika storlekar på rum att välja emellan när Du bor på Jädra Lanthotel, allt från ett rum med säng till en hel egen våning. Vill Du ha ännu mer utrymme eller kommer Du tillsammans med ett större sällskap, kan Ni hyra ett fristående hus, Ryttarbostaden. Det är ett hus som ni då kan disponerar helt för Er själva.

Det ingår en god frukost när man bor på Jädra Lanthotel. De utvalda produkterna till frukosten hämtar vi ifrån våra många duktiga lokala matproducenter som vi har här i Fjärdhundraland. Din ost exempelvis kommer ifrån Skogsbackensost och brödet från Bergets Gård. Du är naturligtvis även välkommen att ta med din hund eller katt när Du bor på Jädra Lanthotel. Vi har alltid personal på plats fram till kl 21.00 eller enligt ö.k.

Jädra Lanthotel, är ett bra och personligt hotell i Enköping, Sveriges närmaste stad.

Alla våra nya hotellrum har badrum,Tv och Wifi.

Priser: fr. 895:-/natt

På Jädra Lanthotel ingår frukost, sänglinne, handdukar och moms i priserna.
Avbokning kan ske senast kl.18.00 dagen innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras motsvarande 1 dygn. Rummet är reserverat till kl.18.00 ankomst dagen.
Kontakta oss: thomas@jadra.se