Bo på Bondgård

Bo på lantgård Jädra Gård

Att bo på Jädra Gård är både rofyllt & lärorikt. Ta med dig dina vänner eller familj och stanna en hel vecka. Ni bor i stora (100kvm) Ryttarbostaden med två sovrum, vardagsrum, fullt utrustat kök, matplats, toalett & dusch med värmegolv, Tv och wifi. Ryttarbostaden är ett rött timmerhus med vita knutar här bor ni i självhushåll med en egen privat uteplats för mysiga frukostar eller härliga grillkvällar. Här finns plats med svängrum för upp till 5 personer.

Ryttarbostaden ligger i Fjärdhundraland 10 minuter från Enköping vilket gör den perfekt som bas för utflykter till charmiga medeltidsstaden Enköping eller det fantastiska Fjärdhundraland . Passa även på att hälsa på våra hästar i stallen.

Jädra Gård är en plats som människor har levt och verkat på under många hundra år allt från vikingarna fram till bonden av idag. Visste du att Jädra är fornnordiska och har betydelsen upphöjning eller utkant.

Bo som en Bonde heter ett familjepaket som du hittar här

Du cyklar in till Enköping på mindre än 10 minuter(Cyklar finns att hyra). I Enköping finns fantastiska parker som folk reser från andra sidan jordklotet för att få uppleva. Kultur och fornlämningar finns det hur mycket som helst, för det var här Sverige föddes, det var här allt började! Hur gammal staden Enköping är vet man inte men att vikingarna varit här och att sjörövare ”vitaliebröderna” härjat och bränt delar av staden är helt säkert. Jädra Gård ligger i Fjärdhundraland som fullkomligt sprudlar av lokala matproducenter, caféer, restauranger och gårdsbutiker. Även vi som lever och bor här upptäcker hela tiden nya smultronställen. Oavsett om du gillar cykelturer, bilturer, lokalproducerad mat, intima restauranger eller trivsamma caféer har vi förslag och kan tipsa dig.

Bo på Lantgård-Jädra Gård har flera olika alternativ för boende:
  • Ryttarbostaden: är en röd charmfull timrad stuga med vita knutar med gott om plats för upp till fem personer. Huset är på 100 kvm. med fyra rum varav två sovrum plus ett fullt utrustat kök. Badrummet har dusch med golvvärme. I huset finns även tvättmaskin, torktumlare, spis, kyl o frys, Tv och Wi-Fi.
  • Loftet: ligger ovanpå Ryttarbostaden och är en ca 80 kvm stor helt nyrenoverad vindsvåning svit som är fullt utrustad för 2+2 personer. Där finns ett fullt utrustat kök ink.diskmaskin. Ett badrum med golvvärme dusch,tvätt och torktumlare. Ett sovrum med två sköna sängar samt ett stort allrum där tv,kök,matplats och två bra sängar har gott om plats. Loftet har även Wi-Fi.

Priser:

  • Ryttarbostaden: från: 7 950 kr / vecka
  • Loftet: från: 7 950 / vecka

I priserna ingår sänglinne & handdukar.

Boka här; thomas@jadra

Avbokning

  • Alltid fri om bokning
  • Om Du avbokar 7 dagar eller senare före avtalad ankomst betalar Du 50 % av priset.

VÄLKOMNA

Anna-Mia & Thomas