Dressyrkurser

Dressyrkurser

Dressyrkurser för häst och ponny på alla nivåer. Till Jädra Gård kommer du med din häst eller ponny för inspirerande och lärorika dressyrkurser.

Utbildning sker enligt den klassiska ridläran och vi använder utbildningsskalan som en rödtråd i all dressyrutbildning som vi bedriver på Jädra Gård. Du kan välja mellan att komma över dagen eller dressyrkurs med övernattning. Alla våra dressyrkurser innehåller mycket kunskap, goda måltider och alltid massor av hästprat.

Du har flera alternativ av boende att välja på. Allt från fullt utrustade Ryttarbostaden, fräsiga Loftet eller vårt nybyggda Jädra Gårdshotel. De har alla både Tv, trådlöst internet och toalett med dusch. Vi har lagt ner tid och omtanke på våra rum för att du ska finna dem både vilsamma och rogivande.

Din häst bor i stor box med strö i stora dressyrstallet för kurs hästar.

Kursdatum 2023

Puts Kurs: 1 dag                4 mars, 6 april eller 19 maj

Dressyrkurs: 2 dagar     29-30 april eller 13-14 maj

 

Puts Kurs

Det är kursen för dig som vill träna och putsa på din programridning. Du kommer till oss på Jädra Gård på morgonen och vi går igenom ditt valda program tränar på dina färdigheter och svagheter. Vi äter en gemensam lunch och på eftermiddagen rider du igenom ditt valda program som på en tävling. Vi går därefter igenom och tittar på vad du förbättrat och kanske vad du behöver fortsätta träna på. Kursen är under en dag.  Lunch och boxplats ingår

Pris: 1 500:-

anmälan: thomas@jadra.se

Två dagars  Dressyrkurs

Du kommer till Jädra Gård på morgonen dag 1. Du får en nyströad box till din häst innan fikat och genomgången av dina två kursdagar.

Dag 1 rider du två pass, ett före lunch och ett innan den gemensamma middagen.

Dag 2 rider du ett förmiddagspass och efter lunch så blir det yoga. Vi avslutar därefter med fika och utvärdering av kursen.

I kursen ingår alla måltider inklusive dryck. Boendet är i dubbelrum med sänglinne & handdukar.

Pris: 3 950:-

Anmälan: thomas@jadra.se

Maten

Maten vi serverar kommer från området Fjärdhundraland som ligger runt omkring Jädra Gård. Den är gjord av små företag och med omtanke om djur och natur, dessutom nära oss. Vi köper enbart lokalt producerat eller använder det jakten ger allt för att värna det lokala och miljön.

En egen Dressyrkurs!

Vill Du ha en egen kurs med dina ridkompisar?  Vi kan och vill gärna hjälpa till och ordna det!

                                              

För mer info eller frågor maila: thomas@jadra.se.

eller

kontakta Anna-Mia tel: 073 7643360 eller : anna-mia@jadra.se

Välkommen!