Dressyrkurser

Dressyrkurser för Häst

Dressyrkurser för häst och ponny på alla nivåer. Till Jädra Dressyrstall Jädra Gård kan du komma med din häst eller ponny för inspirerande och lärorika dressyrkurser.

Utbildning sker enligt den klassiska ridläran och vi använder utbildningsskalan som en rödtråd i alla dressyrkurser och all dressyrutbildning som vi bedriver på Jädra Gård. Du kan välja mellan 1, 2 eller 3-dagars dressyrkurs med övernattning. Alla våra dressyrkurser innehåller mycket kunskap, goda måltider och alltid massor av hästprat.

Vi har flera alternativ av boende att välja på. Allt från den rustika Bastun, fullt utrustade Ryttarbostaden, fräsiga Loftet. De flesta rummen har både Tv, trådlöst internet och toalett. Vi har lagt ner tid och omtanke på våra rum för att du ska finna dem både vilsamma och rogivande. Varje morgon serveras du en riklig och god ryttarfrukost som vi hämtar från våra duktiga lokala producenter när du är på dressyrkurs här på Jädra Gård.

Din häst bor i stor box med strö i stora dressyrstallet för kurs hästar.

Det finns även både trevliga och välutbildade hästar på Jädra Gård som du kan hyra för att deltaga i någon av våra dressyrkurser om du inte har tillgång till en egen häst.

Kursdatum 2018

9-10 Juni       Två dagars kurs för Anna-Mia  ( kursen full)

26-27 Juni    Två dagars kurs för Anna-Mia

11-12 Aug       Två dagars kurs för Anna-Mia ( kursen är full )

 

 Priser

En två-dagars dressyrkurs innehåller: 3 st Privata ridlektioner, yoga för ryttare, eftermiddags fika, två luncher, en middag och frukost. Du bor i ett nyrenoverat rum på Jädra Gårdshotell och din häst bor i en stor box inklusive strö.

Pris : 3 995:- ink.moms  – utan egen häst 4 450 :- ink. moms

 

En en-dagars dressyrkurs innehåller : 2 st Privata ridlektioner, 1 Teori/förevisnings lektion, yoga för ryttare, dagbox inklusive strö, lunch och eftermiddagsfika

Pris: 1 995:- ink.moms – utan egen häst 2 375 :- ink.moms

 

Efter avslutad dressyrkurs erhåller varje deltagare en individuellt anpassad tränings plan för häst och ryttare.

Maten

Maten vi serverar kommer från landsbygden Fjärdhundraland runt omkring Jädra Gård och är producerad med omtanke om djur och natur dessutom är den produceras nära oss. Vi köper enbart lokalt producerat eller använder det jakten ger allt för att värna djur och miljö. Utom löjrommen den kommer från Kalix.

En egen Dressyrkurs!

Vill Du ha en egen kurs med dina ridkompisar?  Vi kan och vill gärna hjälpa till och ordna det!

 

24 TIMMARS BUBBEL DRESSYR PÅ JÄDRA GÅRD

 

images

 

 

Bubbeldressyr Jädra Gård

 

 

 

 

Den perfekta aktiviteten för det mindre kompisgänget (3-6 pers.)

Ni rider ett pass på våra välutbildade hästar under Anna-Mias instruktioner. Efter Era ridpass dra ni Er tillbaka till vår mysiga Ryttarbostad där vi dukat upp en Buffé´ med varma och kalla rätter inklusive bubbel. Under kvällen får ni en egen exklusiv tillgång till Annika Tjärnlund från Sigtuna kliniken.

Annika utför efter önskemål t.ex

Rygg o nackmassage 20 min                     395 kr

Pedikyr med massage o lack                     350 kr

”Fresh Up” Ansiktsbehandling 30 min   495 kr

Lättare manikyr                                         200 kr

Färgning frans o bryn ink. plock           300 kr

Efter en lång kväll och en skön natts sömn äter ni en gemensam frukost!                                                 Pris: 1995 kr

För mer info maila: thomas@jadra.se.

Anmälan

Anmälan till en kurs gör du på mail: thomas@jadra.se

Bekräftelse och faktura för din kurs kommer därefter på mail till dig. När du betalt fakturan är din plats bokad och klar. Utebliven betalning räknas som avbokning från din sida. I din faktura ingår ett avbeställnings skydd. Om det händer dig eller din häst något och du inte kan eller vill hyra häst av Jädra Gård, får du mot uppvisade av veterinär/läkarintyg tillbaka kursavgiften(minskad med 1000 kr). Du har även, efter överenskommelse, möjlighet att överlåta din plats till en vän.

 

Har Du frågor kontakta Anna-Mia tel: 073 7643360 eller E-mail: anna-mia@jadra.se

Välkommen!