Bo på Lantgård

Bo på lantgård Jädra Gård

Bo på Lantgård,Jädra Gård Enköping, hit är du välkommen sommar som vinter. Att bo på en riktig bondgård är både roligt & lärorikt. På Jädra Gård samverkar vi med djur och natur för att skapa bra förutsättningar för beten till våra hästar och vallar för höskörden. Vi odlar vår egen svarthavre till hästarna och får då även halm att strö hästarnas boxar med, vi berättar gärna mer när du kommer och bor Bo på Lantgård här med oss på Jädra Gård.

När du kommer och bor på Bo på Lantgård med oss på Jädra Gård är du välkommen att ta del i sysslorna på gården. Det finns alltid något att göra. Att Bo på Lantgård är både spännande och lärorikt för gammal som för ung. Att få lära sig att umgås med djur och natur är kanske en av de bättre färdigheterna man kan ge till sina barn. Här på Bo på Lantgård Jädra Gård bor du med naturen in på stugknuten och förutom tamdjuren har vi ett rikt och varierat vilt djurliv omkring gården. Här är  din chans att få se både älg, kronhjort, rådjur, lodjur och många olika rovfåglar betydande . Det är inte heller långt till bad eller fiske. Du kan även prova på ridning och ta ridlektioner. På Jädra Gård bor det flera höns, en tupp, många hästar, två hundar, och en katt. Här har barnen möjlighet att hämta äggen för frukost inne hos hönsen.

Du cyklar in till Enköping på mindre än 10 minuter i från Jädra Gård. I Enköping finns fantastiska parker som folk reser från andra sidan jordklotet för att få uppleva. Kultur och fornlämningar finns det hur mycket som helst, för det var här Sverige föddes, det var här allt började! Hur gammal staden Enköping är vet man inte men att vikingarna varit här och att sjörövare ”vitaliebröderna” härjat och bränt delar av staden är helt säkert. Jädra Gård ligger i Fjärdhundraland som fullkomligt sprudlar av lokala matproducenter, caféer, restauranger och gårdsbutiker. Även vi som lever och bor här upptäcker hela tiden nya smultronställen. Oavsett om du gillar cykelturer, bilturer, lokalproducerad mat, intima restauranger eller trivsamma caféer har vi förslag och kan tipsa dig. Speciellt för barnen finns det massor att upptäcka och uppleva att uppleva ,både en djurpark och en av världens finaste älgparker finns att besöka förutom alla badsjöar. Alla upplevelser ligger väl samlat mindre än en timme bort med bil och många kan du gå eller cykla till. Vi berättar gärna mer när du kommer och bor på, Bo på Lantgård, här på Jädra Gård

Bo på Lantgård-Jädra Gård har flera olika alternativ för boende:
  • Ryttarbostaden: är en röd charmfull timrad stuga med vita knutar med gott om plats för fyra personer. Huset är på fyra rum varav två sovrum plus ett fullt utrustat kök. Badrummet har dusch med golvvärme. I huset finns även tvättmaskin, torktumlare, spis, kyl o frys, Tv och Wi-Fi.
  • Loftet: ligger ovanpå Ryttarbostaden och är en ca 80 kvm stor helt nyrenoverad våning som är fullt utrustad för 2+2 personer. Där finns ett fullt utrustat kök ink.diskmaskin. Ett badrum med golvvärme dusch,tvätt och torktumlare. Ett sovrum med två sköna sängar samt ett stort allrum där tv,kök,matplats och två bra sängar har gott om plats. Loftet har även Wi-Fi.

Priser:

  • Ryttarbostaden: 6 950 kr/vecka
  • Loftet: 6 000 kr /vecka

I priserna ingår sänglinne, handdukar och moms.

 

Avbokning

 

  • Vid avbokning tidigare än 30 dagar före avtalad ankomst betalar du inte mer än avbokningsavgiften.
  • Om Du avbokar 30 dagar eller senare före avtalad ankomst betalar Du 50 % av hyran.
  • Om Du redan hunnit betala mer än vad Du i så fall blir skyldig att betala, så får Du omedelbart tillbaka mellanskillnaden från det Du betalat.

 

VÄLKOMNA

Anna-Mia & Thomas