Jädra häst

Jädra Häst kallar vi vårt egna unika andelsryttare system som vi arbetat fram under flera år och nu känner oss mogna att  presentera för fler av våra kunder. Det är många saker som gör Jädra Häst unikt. Det ena är att våra hästar som ingår i Jädra Häst är välutbildade och speciellt utvalda individer som kontinuerligt vidareutbildas av oss. Det andra är att för Dig som valt att vara ryttare på en av våra Jädra hästar ingår det utan kostnad en privat lektion en gång per veckan. Det tredje är att du inte är tvungen att ta del i hästens skötsel, mockning & fodringar allt sådant sköter vi. Det vi kräver är att du rider din utvalda häst. Resten tar vi, om du så vill, hand om.

Pris exempel, för 3 500:- ink moms per månad disponera Du din utvalda Jädra Häst på valfri tid två ggr per vecka. En gång är det enskilda ridningar, den andra gången är en privatlektion. Då ingår även en olycksfallsförsäkring.

Jädra Häst är både ett enklare och billigare alternativ än att äga en häst själv. Vi vågar påstå att ett bättre och roligare sätt att få rida på en välutbildad häst finns inte!

Jädra häst