Jädra Lanthotel

Hotell i Enköping som är ett personligt och prisvärt B&B hotell som ligger på Jädra Gård några minuter från Enköping Centrum. Jädra Lanthotel är ett Bed & Breakfast hotell med mysiga och bekväma rum till bra priser. Hotellet är inrymt i stora stallet som uppfördes år 1890 på Jädra Gård. Vill Du bo på ett bra och prisvärt hotell i Enköping med personlig service och mycket charm då kommer du helt säkert uppskatta Jädra Lanthotel.

Jädra Lanthotel är ett B&B som gjort för att passa dig som är på resa t.ex. i jobbet. Vi har renoverat de gamla drängbostäderna med mycket omtanke till ett charmigt, bekvämt och säkert hotell med bra priser. Om Du dessutom uppskattar en säker och enkel parkering är Jädra Lanthotel, ett hotell för Dig. Här slipper Du tömma bilen på dina tillhörigheter för att bära upp dem till ditt hotellrum över natten. På Jädra Lanthotel kostar det inget extra att parkera tryggt och nära.

Vi har olika storlekar på rum att välja emellan när Du bor på Jädra Lanthotel, allt från ett rum med säng till en hel egen våning. Vill Du ha ännu mer utrymme eller kommer Du tillsammans med ett större sällskap, kan Ni hyra ett fristående hus, Ryttarbostaden. Det är ett hus som ni då kan disponerar helt för Er själva.

Det ingår en god frukost när man bor på Jädra Lanthotel. De utvalda produkterna till frukosten hämtar vi ifrån våra många duktiga lokala matproducenter som vi har här i Fjärdhundraland. Din ost exempelvis kommer ifrån Skogsbackensost och brödet från Bergets Gård. Du är naturligtvis även välkommen att ta med din hund när Du bor på Jädra Lanthotel. Vi har alltid personal på plats fram till kl 21.00 eller enligt ö.k.

Jädra Lanthotel, ett bra och personligt hotell i Enköping, Sveriges närmaste stad.

Alla våra hotellrum har Wi-Fi, Tv och toalett.

Priser: från 670:-/natt

Jädra Lanthotel -dubbelrum

 

På Jädra Lanthotel ingår frukost, sänglinne, handdukar och moms i priserna.
Avbokning kan ske senast kl.18.00 dagen innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras motsvarande 1 dygn. Rummet är reserverat till kl.18.00 ankomst dagen.
Kontakta oss: thomas@jadra.se